Hvem er jeg

Om mig

Jeg hedder Camilla - og bor i Klarup, sammen med min mand Daniel, vores søn Benjamin fra april 2014 og vores datter Frida fra juli 2022.

Jeg er uddannet Lægeeksamineret fysiurgisk massør, og arbejdede indenfor faget i nogle år. Jeg har altid været glad for at arbejde med mennesker, men der er ingen tvivl om, at det er hos de mindste min største interesse og glæde ligger. Jeg startede derfor, som børnepasser hos en familie i Nørresundby, og da jeg flyttede hertil Klarup, og fik mere plads - valgte jeg at starte mit eget op i juli 2010.

Jeg nyder hver eneste dag sammen med børnene, og jeg elsker især deres glade, legesyge og livlige sind.

Min målsætning

Det er vigtigt for mig, at børnene har en hyggelig, rolig og tryg hverdag med faste rutiner, masser af leg, udfoldelse og kreativitet. Det er vigtigt, at det er et sted, hvor de kan føle sig hjemme, og at de har en hverdag fyldt med kærlighed, nærvær og masser af kram. 

Andre værdier for mig som dagplejer er at give udfordringer til det enkelte barn, således at barnet udvikles og udfordres på det niveau han eller hun befinder sig på. Det er både motorisk, sprogligt og socialt. Når alderen er til det, vil børnene blive inddraget i f.eks. at smøre mad, dække bord, være med til at rydde legetøj op og selv tage sko og jakke af og på, dette styrker både selvstændigheden men også selvværdet.

Hos mig får I som forældre, en dagplejer der er meget fleksibel, stabil og omsorgsfuld. Jeg er en glad og positiv person, og jeg tager meget hensyn til det enkelte barn, og sørger altid for, uanset alder og niveau, at der er lege, legetøj og aktiviteter til hver enkelte - men vigtigst af alt, at der altid er tid til at lytte til hver enkelt, en hånd at nusse eller en favn at finde tryghed i!

Jeg vægter samarbejdet med jer som forældre meget højt, og mener at det er vigtigt at kunne tale og snakke åbent om tingene. I som forældre skal også kunne føle jer velkommen og trygge ved både mig og hjemmet :-) Derfor nyder jeg også, når der er tid om eftermiddagen til, at I kommer med ind og møder barnet i deres leg og omgivelser.

I samværet med børn finder jeg desuden anerkendelse af barnet særdeles vigtig.